VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Jobbannons

Affärsutvecklare

Drivhuset i Växjö söker en affärsutvecklare på 40 % med goda studentrelationer.

Arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare på Drivhuset i Växjö kommer du att jobba nära våra idérika studenter på Linnéuniversitetet genom att hålla i vägledningar och coacha dem framåt i deras entreprenöriella/intraprenöriella resa med hjälp av vår affärsutvecklingsmetodik LOOPA. Du kommer även att hålla i workshops och föreläsningar, planera, genomföra och följa upp event samt andra aktiviteter. I rollen ingår det också att marknadsföra Drivhusets aktiviteter.

 

För att lyckas i rollen

Drivhuset letar efter dig som är driven, kommunikativ, pålitlig, ansvarstagande samt en lagspelare. Vi är en liten organisation med få medarbetare och din samarbetsförmåga och sociala kompetens värderas högt. 

 För rollen som affärsutvecklare krävs det att du är en relationsskapare och inte är rädd för att prata inför publik då detta utgör en stor del av rollen. Utöver detta är det viktigt att du är strukturerad, lösningsorienterad, flexibel och noggrann för att trivas i denna föränderliga organisation. Meriterande är också om du är kreativ och duktig på att skapa marknadsföringsmaterial för att marknadsföra på bl.a. sociala medier. Du bör slutligen ha ett stort intresse för entreprenörskap och människor för att lyckas i rollen som affärsutvecklare.

Vi tror att du är student i slutet av din utbildning inom entreprenörskap med passion för att göra skillnad och som trivs i en miljö som genomsyras av förändring. Vi tror också att du är en person som vet att nätverkande är A och O. Givetvis har du drivit UF-företag eller har någon annan form av erfarenhet från företagande.

 

Låter detta som något för dig? Vill du ha världens roligaste jobb? Tveka inte på att söka! Skicka in din ansökan till vaxjo@drivhuset.se.

Vid frågor kontakta oss på vaxjo@drivhuset.se 

Rekrytering sker löpande och placering sker tidigast 1 februari 2021.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!