VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Entreprenörscoach sökes!

Stiftelsen Drivhuset i Växjö söker en entreprenörscoach på 50 % med workshopledaregenskaper.

Är du egenföretagare eller har tidigare drivit företag/förening? Vill du hjälpa studenter som ska starta sin resa och vill dela med dig av dina erfarenheter till dem? Sök den här tjänsten!

Arbetsuppgifter

Som entreprenörscoach på Drivhuset i Växjö kommer du att jobba nära våra idérika studenter på Linnéuniversitetet genom att hålla i situationsanpassade vägledningar och stötta dem i att förverkliga sina idéer. Du agerar bollplank och hjälper dem att komma framåt med deras entreprenöriella/intraprenöriella resa. Du kommer även att hålla i workshops och föreläsningar som utgår från affärsutvecklingsmetodiken LOOPA och ledarskapsmetodiken TOOKIG, vilket innebär noggrann planering, professionellt genomförande samt uppföljning. Det tillhör även att föra statistik och samla in data som vi rapportera till våra finansiärer.

Andra arbetsuppgifter kan förekomma såsom inspring på olika program och att hjälpa till vid event för studenterna.

För att lyckas i rollen

Drivhuset letar efter dig som är driven, kommunikativ, pålitlig och ansvarstagande. Vi är en liten organisation med få medarbetare så din samarbetsförmåga och sociala kompetens värderas högt. Du bör även gilla att hålla ett högt tempo och använda din kreativa sida för att lösa diverse utmaningar.

För rollen som entreprenörscoach krävs det att du är pedagogisk och duktig på att lyssna, ställa frågor och ge värdefull input till studenterna. Du är en relationsskapare som trivs att prata inför publik då detta utgör en stor del av rollen. Utöver detta är det viktigt att du är strukturerad, lösningsorienterad och flexibel för att trivas i vår organisation som genomsyras av förändring. Då vi har lika många nationella som internationella besökare så behöver du vara bra på svenska och engelska i både tal och skrift. Meriterande är om du själv har drivit företag eller förening och tidigare haft en coachande roll.

Vi tror att du är en person som vet att nätverkande är A och O. Givetvis har du drivit UF-företag eller har någon annan form av erfarenhet från företagande. Du bör slutligen ha ett stort intresse för entreprenörskap och människor för att lyckas som entreprenörscoach.

Värderingar

Vi på Drivhuset brinner för att hjälpa studenter att utvecklas inom entreprenörskap och intraprenörskap, att skapa värdefulla workshops och event samt att möta människor med olika bakgrunder. Även om varje medarbetare har ett stort ansvar över sina arbetsuppgifter så hjälps vi åt för att uppnå våra mål. Vi jobbar som ett lag och värderar ärlighet, god hälsa, att ha roligt på jobbet samt att själva utvecklas i våra roller.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Vill du ha världens roligaste jobb?
Tveka inte på att söka senast 29 maj!
Ansökan och frågor skickas till oss på vaxjo@drivhuset.se

Rekrytering sker löpande och placering sker tidigast 30 maj 2022.

Relaterade historier

Se alla historier

Startup Class VT21

Startup Class är ett unikt tillfälle för dig som går i tankarna...

Läs mer

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Hos oss...

Läs mer

student och entreprenör – en självklar kombination

Drömmer du om att förändra världen? Oavsett om din idé är banbrytande...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!