VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Food Hackathon Info Onlineträff 28 April 14.00-16.00

Tycker du att Svensk livsmedelsförsörjning och food waste är viktiga samhällsfrågor? Är du student och vill bidra med dina innovativa tankar? Anmäl dig till vår info-träff om Food Hackathon MAT idag om du vill veta mer.

2019 hade vi vårt första Food Hackathon någonsin under MAT-mässan i Växjö och i år gör vi det igen! Ett hackathon är en tävling där man delas in i olika lag och tillsammans får ett problem som man ska försöka lösa under 24 h. Det är kostnadsfritt att delta och man får som deltagare måltider serverat under dygnet.

2020 års tema för utmaningarna är Sveriges livsmedelsförsörjning och food waste. Aktuella frågor redan innan Covid-19 men om möjligt ännu mer aktuella nu.

Den 28 April kl 14.00-16.00 öppnar vi upp för ett online-möte via zoom där du som är intresserad av att delta i Food Hackathon MAT 2020 (11-12 september) får veta mer om utmaningarna, vilka som deltar och hur det kommer gå till. Vi söker studenter från olika typer av utbildningar och vårt mål är att sätta ihop ett lag med så bred kompetens som möjligt.

Food Hackathon är också en tävling och den 12 september koras en vinnare av vår eminenta jury.

Du anmäler dig genom att maila vaxjo@drivhuset.se

Evenemangsdetaljer

Datum 28th of April, 14.00-16.00

Plats Online Zoom-meeting

Sista anmälsningsdag 28 April Du anmäler dig genom att maila vaxjo@drivhuset.se

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du vilkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Drivhuset kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.