VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Möt vår nya Entreprenörscoach, André Bogsjö

Hej!

Jag heter André Bogsjö och har nyligen börjat som Entreprenörscoach på Drivhuset och jag hoppas få att få träffa dig! Kom över och ta en kaffe och bolla affärsidéer med mig eller varför inte hållbarhetsfrågor eller social innovation.

Jag har tidigare jobbat i flera branscher men främst med startups, innovation och försäljning. Idag är jag dessutom med i ett nytt företag som heter Akatingo där vi jobbar med samhällsutveckling främst genom utbildning och vägledning.

Jag hoppas att du som student kommer att uppskatta det stöd vi kan ge på Drivhuset och att du spanar in våra events och workshops. Drivhuset har funnits sen 1993 så vi har mycket erfarenhet!

Relaterade historier

Se alla historier

Möt vår nya kommunikatör, Lina Krondahl

Läs mer

Startup Class VT21

Startup Class är ett unikt tillfälle för dig som går i tankarna...

Läs mer

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Hos oss...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!