VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Möt vår nya kommunikatör, Lina Krondahl

Jag heter Lina Krondahl och har precis tagit över tjänsten som kommunikatör här på Drivhuset i Växjö.

Det är alltså jag som kommer gömma mig bakom våra sociala medier, framför kameran och chatta med er i våra olika kanaler framöver. Ni kommer även se mig runt omkring på universitetet, under våra event och självklart kan ni hitta mig på kontoret, så det är bara att kika in och säga hej! Samtidigt som jag jobbar på Drivhuset, läser jag just nu mitt tredje och sista år på Marknadsföringsprogrammet på LNU i Växjö. Utöver mina studier engagerar jag mig även i studentlivet som campus erbjuder.

Relaterade historier

Se alla historier

Möt vår nya Entreprenörscoach, André Bogsjö

Läs mer

Startup Class VT21

Startup Class är ett unikt tillfälle för dig som går i tankarna...

Läs mer

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Hos oss...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!