VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄXJÖ
SV

Sök tjänsten som Kreativ Kommunikatör!

Stiftelsen Drivhuset i Växjö söker en nätverkande kommunikatör med eventkoordineringsegenskaper på 30%.

Är du student och söker erfarenhet inom marknadsföring och event? Då ska du söka en riktigt rolig tjänst där du får prova dina vingar!

Arbetsuppgifter

I den här rollen har du huvudansvaret för all marknadsföring av både våra partners och våra erbjudanden till studenterna. Du kommer att får göra en marknadsföringsplan, skapa content och grafiskt material, publicera och interagera på sociala medier samt hålla hemsidan uppdaterad. Utöver det digitala arbetet kommer du även att skapa och utöva fysisk marknadsföring för att locka så många studenter som möjligt till vår verksamhet. Det är bara fantasin och kreativiteten som sätter gränserna för hur du kan göra Drivhusets varumärke attraktivt ur flera aspekter. Det tillhör även att föra statistik och samla in data som vi rapporterar till våra finansiärer.

En annan arbetsuppgift som tillkommer är eventkoordinering. Vi arrangerar workshops och inspirerande event inom entreprenörskap, affärsutveckling, ledarskap och nätverkande, både fysiskt och digitalt, på svenska och engelska. Din uppgift blir att tillsammans med vårt team och samarbetspartners koordinera våra aktiviteter så att de möter målgruppens behov.

För att lyckas i rollen

Vi tror att du är effektiv, social och utåtriktad. En riktig doer som älskar att prata med människor och att skapa minnesvärda möten. Du är en fena på sociala medier, har en förmåga att lyfta kärnan i ett budskap och sprudlar av idéer för att locka studenter till att gå på Drivhusets event! För att lyckas i den här rollen är det inga problem för dig att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du känsla för att fixa fyndig content till vår marknadsföring. Du vet vad som krävs för att skapa uppmärksamhet!

Meriterande är om du tidigare jobbat med sälj, haft en roll inom kommunikation och marknadsföring samt varit engagerad i andra projekt eller studentengagemang som inneburit att skapa event.

Värderingar

Vi på Drivhuset brinner för att hjälpa studenter att utvecklas inom entreprenörskap och intraprenörskap, att skapa värdefulla workshops och event samt att möta människor med olika bakgrunder. Även om varje medarbetare har ett stort ansvar över sina arbetsuppgifter så hjälps vi åt för att uppnå våra mål. Vi jobbar som ett lag och värderar ärlighet, god hälsa, att ha roligt på jobbet samt att själva utvecklas i våra roller. 

Låter detta som något för dig? Vill du ha världens roligaste jobb? Tveka inte på att söka! 

Ett plus är om du bifogar eller länkar till din portfölj så att vi ser vad just du går för när det kommer till marknadsföring!

Sista ansökningsdag är den 14 augusti.

Rekrytering sker löpande och placering sker tidigast i slutet av augusti 2022. 

Skicka in din ansökan till: vaxjo@drivhuset.se. 

Relaterade historier

Se alla historier

Möt vår nya Entreprenörscoach, André Bogsjö

Hej!Jag heter André Bogsjö och har nyligen börjat som Entreprenörscoach på Drivhuset...

Läs mer

Startup Class VT21

Startup Class är ett unikt tillfälle för dig som går i tankarna...

Läs mer

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Hos oss...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!